Ön itt van: Főoldal / Céginfo / Kultúra / Szandaszőlősi Művelődési Ház
Szandaszőlősi Művelődési Ház

Szandaszőlősi Művelődési Ház

Elérhetőségek:

Telefonszám: 56/424-330

Cím: Szolnok, Gorkíj u.32.

PICT2323

A Szandaszőlősi Művelődési Ház 1996 óta  járul hozzá a településrész fejlődéséhez, vállalva ezzel Szandaszőlős kulturális, művelődési, szabadidős és szórakozási ellátottságát.

A művelődési ház egy 250 fő befogadására alkalmas színházteremmel és egy kiscsoportos foglalkozások számára ideális klubhelyiséggel rendelkezik, ugyanakkor az épületen belül található a Hild Viktor Városi Könyvtár Fiókkönyvtára is.

A művelődési ház igyekszik kiszolgálni mind a gyermek, mind pedig a felnőtt, nyugdíjas korosztály igényeit, s biztosítani számukra a megfelelő művelődési színtereket. A gyermekeknek leginkább színházi előadásokat, filmvetítéseket, bérletes hangversenysorozatot szervezünk, s biztosítjuk a legkülönfélébb szakköri lehetőségeket is. A felnőtt korosztály pedig főként az önként szerveződő kisközösségekben van jelen, melyek rendszeres összejövetelei kellemes kikapcsolódást nyújtanak. A művelődési ház helyszíne a különböző családi vagy egyéb lakossági összejöveteleknek, leggyakrabban például lakodalmaknak, óvodai rendezvényeknek, lakossági fórumoknak, közgyűléseknek adunk otthont.

A házban több művelődési közösség, klub működik, melyek évek óta meghatározzák Szandaszőlős arculatát.

A Szandaszőlősi Művelődési Házban jelentős fejlesztések történtek a közelmúltban. Információs és kommunikációs akadálymentesítést hajtottak végre a Fogyatékosok Esélye Közalapítvány pályázati támogatásából, amelyet fizikai akadálymentesítéssel is kiegészítettek Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának anyagi hozzájárulásából.

Az épület ezáltal mind a mozgássérültek, a nagyothallók, a vakok és gyengénlátók, mind pedig az értelmileg sérült látogatók számára jól használhatóvá vált.

Tájékoztatjuk a megyei-városi fogyatékkal élők érdek képviseleti szerveit, valamint magukat a fogyatékkal élőket, hogy a Szandaszőlősi Művelődési Ház nyitott minden rendezvény, szolgáltatás befogadására, szervezésének segítésére.

Szandaszőlősi Művelődési Ház
Nyitva tartása:H-P:7:00-20:00-ig
Sz:Zárva
V:Zárva

Szóljon hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

tizenhárom − 3 =

Fel