Ön itt van: Főoldal / Céginfo / Színház / Kaméleon Improvizációs Társulat
Kaméleon Improvizációs Társulat

Kaméleon Improvizációs Társulat

Társulatunk 2010. december 12-én alakult azoknak a szakembereknek az összefogásával, akik a felnövekvő nemzedék és családjaik lelkiegészségéért tenni akarnak az improvizációs technika felhasználása által.

http://kameleontarsulat.hu/

Mobil: 20/932-9842

Pörgős szituációk, váratlan helyzetfelismerések, mindez csak akkor és ott, egyszeri, hiszen minden előadás más és más,  olyan lesz amilyenné a közönség alakítja. Egy óra alatt nyaralhatsz a tengerparton és síelhetsz a hegyekben, részt vehetsz egy fergeteges lagzin, találkozhatsz sztárokkal, megtalálhatod a szerelmet és végigizgulhatod egy éjszaka rejtélyeit a barátaiddal. Nem beszéljük meg, nem tudjuk mit játszunk 1 perc múlva. Élj a pillanatnak, ragadd meg az alkalmat!! GYERE MESÉLJ!

Felkérésre fellépünk zártkörű eseményeken (céges rendezvényeken, tréningeken, kongresszusokon, konferenciákon, magánrendezvényeken/baráti-, családi-/, iskolákban, értekezleteken,  klubbokban…).

Csapatépítő tréningjeinken az egyén és a csoport egymásra találását könnyen érjük el az improvizációs technika felhasználása által. Velünk mindenki jól szórakozik és rengeteget tanul önmagáról, csoportban betöltött helyzetéről.

Szóljon hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

öt × egy =

Fel